2020. április 15.

Karantén menü 2.

Tovább folytatom a karantén menütervezést, mert eljött az újabb bevásárlás ideje. Hús ugyan még van a fagyasztóban , de a zöldség, gyümölcs készletünk szinte teljesen kifogyott, liszt és tojás is már csak alig van, így pontosan 2 hét elteltével boltba kell mennem.

Terveim az elkövetkezendő 2 hétre:

Hétfő-kedd-szerda:
Vadas, krumpligombóccal
diétás: sült tőkehalfilé, rizs, fermentált vegyes zöldségek

Csütörtök-péntek:
Zöldségleves grízgaluskával, bolognai spagetti
diétás: sült csirkemáj, sütőben sült zeller hasábokkal, vegyes salátával

Szombat-vasárnap:
Spenót, tükörtojással
diétás: pulykabrassói, vinyigrete saláta

Hétfő-kedd-szerda:
Sült csirkecomb, rizi-bizi
diétás: sült csirkecomb , zöldséges quinoa

Csütörtök-péntek:
Bakonyi sertésragu, orsótésztával
diétás:Spenótos palacsinta, sült paprika, sült csirkecsíkok, vegyes saláta

Szombat-vasárnap:
Borsófőzelék, fasírt
diétás: sült lazac, citromos kapormártással, sült zellerrel

Igyekszem majd a menühöz kapcsolódó recepteket is feltölteni. Írjatok, ha szeretnékek a karantén menü folytatását.
Vigyázzunk magunkra, vigyázzunk egymásra!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...