Nincs húsvét répatorta nélkül - két receptet is hoztam az első egy valódi kalsszikus, pont azt kapja amit az ember vár tőle - fűszeres, diós ízvilág, megnyerő íz.
A másik répatorát csak úgy tudnám jellemezni, hogy egyszerűen mennyi - mindenki imádta idáig mindenhol (család, munkatársak, barátok) egyszerűen abbahagyhatatlan 😋
A húsvét a fonott kalács, sonka és tojás nélkül sem lehet igazi, korábban ez alapján a recept alapján készítettem.
De idén új cecept alapján készítettem, és valami mennyei lett a végeredmény.
Gyerekkoromban anyukám sokszor sütött mézes krémest, igazán remek süti húsvétra - kiadós és finom.Gabicseknél találtam egy jó receptet hozzá.
Klasszikus magyar édesség a Lajcsi szelet, ami szintén elég kiadós.
Szintén gyakori édesség magyarországon a méteres kalács, az én és Krisztián nagymamája is sokszor sütötte.
Anyukám és Gréta nagy kedvence a pávaszem tekercs (én margarin helyett vajjal javaslom a készítését).
Végül egy utolsó recept tőlem, amivel mindig nagy sikert aratok és gyerekekkel is könnyen elkészíthető.
Remélem találtatok kedvetekre való receptet, ha nem holnap is tartsatok velem, hozok még néhány receptet. 😉
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése