2014. január 29.

Ismerjük meg egymást - ez vagyok én, a Csibe

Ezt az interaktív blogismerkedős játékot Szera indította útjára és rengeteg blogba megérkezett az elmúlt egy- két napban. A célja, hogy olyan 7 információt tudjunk meg a másikról, amit eddig még nem, majd adjuk tovább a stafétát 7 másik blogtársnak. Engem Süni kért fel, hogy osszak meg magamról pár dolgot, amit eddig nem tudtatok rólam. Hát ez vagyon én Barbi/Csibe kinek hogy tetszik:

1. Krisztiánom nagy bánatára iszonyú rendmániás vagyok, ezzel a halálba tudom kergetni.
2. Hihetetlenül jó a memóriám (persze ha valami apró-cseprő dologról van szó pl.: évek múltán is fel tudom idézni, hogy a mindösszesen egyszer látott filmben mit viseltek, mondtak a színészek, stb.), Krisztiánt persze ezzel is megőrjítem.
3. Imádom a kávé illatát és ízét (sátoros ünnepeken az éttermi ebédek után szoktam inni egy lattét), de otthon mindösszesen 1 doboz Maci kávéból áll a készletünk, mert túlságosan "felpörög" a szívem az igazi kávétól.
4. Gyerek/diák koromban humán beállítottságú voltam, nehezebben ment a matek (annak ellenére, hogy valahogyan sikerült 5-ösre érettségiznem, a mai napig sem értem hogyan, mert nem puskáztam). Most végül felnőttként könyveléssel foglalkozom az egész napomat a számok között élem, és mégis szeretem úgy ahogyan van.
5. Imádok olvasni, hatalmas és egyre csak duzzadó könyv gyűjteményünk van Krisztiánnal (meg se merem mondani mennyit költünk erre éves szinten).
6. Nem szoktam jelentkezni semmilyen blog játékra (SAD, VKF) azon egyszerű okból, hogy én nem a blog miatt sütök-főzök, hanem megosztom a blogon amit készítek, ami történik velünk. Elvégre a blog van értünk és nem mi érte. (Ezzel a kijelentésemmel most biztosan nem leszek valami népszerű.)
7. A legnagyobb vágyam az, hogy anyuka legyek, nagyon remélem a jó Isten ezt is hamarosan megadja majd nekem.

A játék szabályai:
1. Linkeld be azt a bloggert a blogodba, aki felkért.
2. Ossz meg magadról hét különleges/hétköznapi dolgot.
3. Kérj fel további 7 embert ugyanerre, nevezd meg és linkeld be őket a blogodba.
4. Egy hozzászólásban értesítsd őket a blogjukon, hogy kiválasztottad őket.

Akikről szeretnék többet megtudni, ha van kedvük játszani:
Zsuzska receptjei
Csiperke
Le Grenier Atelier
Ízek és élmények
Ízek és ötletek
Becca és a sütik

1 megjegyzés:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...