2018. április 9.

Nyereményjáték 2018 tavasz

Szeretnék idén tavasszal is kedveskedni Nektek, ezért ezennel elindítom a 2018-as év első (tavaszi) nyereményjátékát.
Mint azt már megszokhattátok semmiféle megosztás nem szükséges a játékban való részvételhez - nem kapnak agybajt az ismerőseitek 😜😄
Viszont az ajándékok sem nagy volumenűek, minden kizárólagosan általam készített ízig-vérig Csibekalandok ajándék.
Ez csupán egy kis blog a felkapottakhoz képest igen csekély olvasószámmal és követő közönséggel, nálam nincsenek fizetett reklámok (erre még a google sem találta alkalmasnak az oldalamat 😆), nincsenek szponzorok, nem áll mögöttem senki.
A háttérben csakis én vagyok aki időt, energiát, rengeteg munkát és pénzt fektet bele ebbe a buliba 😉 így az én ajándékaim mindig kizárólag Barbi keze által készített darabok lesznek (soha sem egyedi, számomra megfizethetetlen designer darabok) - azt hiszem én ettől is leszek hiteles, hiszen mindig önmagam adom Nektek, ilyenkor szó szerint egy darabot magamból. 💓

És akkor most következzen a játék!

Ideje: mostantól április 22. vasárnap délután 5 óráig fog tartani.

Részvételi feltételek: írjatok nekem itt/e-mailben/facebookon/messengeren/instagramon/pinteresten (de akár cső- vagy galambpostával is üzenhettek 😉😅), szóval bárhogy és bárhol, arról hogy miket szeretnétek olvasni itt a Csibekalandokon. Mi az ami tetszik nektek és mi az ami nem igazán csigázott fel titeket. Így tulajdonképpen duplán nyerhettek hiszen nem csak a Csibekalandok ajándékcsomag lehet a tiétek, de bónuszban a titeket leginkább foglalkoztató témák kerülnek előtérbe.

És akkor lássuk az ajándékokat:
A Gréta által sorsolt nyertesé lesz 2 db csibés kulcstartó, 1 Csibekalandok bögre és egy csibekalandok neszeszer.



Sorsolás: 2018. 04. 23-án este 6-kor.

Itt a lehetőség, játékra fel! 😃

1 megjegyzés:

  1. Örömmel látom hogy tettre készen játékra buzdítod az eléggé "alvó" állapotban lévő virtuális blogtársakat! Blogodban eddig is (bár nem mindig jeleztem) örömmel olvastam kis csibétek Gréta érkezéséről vele kapcsolatos történéseiről, varrásodról és természetesen sütési ténykedésedről ! Remélem többen jönnek a játékba és talán a kis Gréta szerencsésen engem sorsol ki:-))

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...