2014. augusztus 11.

35. hét





Mennyi idős: 35 hetes.

Összes súly veszteség/gyarapodás:  +14 kg idáig, kedden megyek újra a védőnőhöz akkor mérlegel legközelebb.

A baba: akkora mint egy Kókuszdió :) Megközelítőleg 46,2 cm a teljes hossza, és 2,38 kg a súlya.

Kismama ruhák: M-es kismamaruhákat hordok, és néhány sztreccses anyagú ruhát még a terhesség előttről. Ugyanis csak a pocakom és a melleim nőttek meg, ha valami elég hosszú, hogy betakarja rendesen a hasamat akkor azt még mindig fel tudom venni.

Striák: Még mindig semmi.

Tünetek: Erős has és vádligörcsök. De ami a legpokolibb az az ideg becsípődésem a jobb forgómnál. Ugyan már két hónapja "pisszegek, sziszegek" miatta, de az utóbbi héten az elviselhetetlenségig fokozódott a fájdalmam. Már moccanni is alig bírok. (Bár anyu szerint lehet, hogy nem is becsípődés, hanem egyszerűen a baba nyomja, az ideget ahogyan fekszik, lehet hogy ez lenne a jobbik verzió, mert akkor a szülés után teljesen elmúlna a kínom.)

Alvás: Eladtuk a sarokkanapénkat, a földön-matracon való alvást pedig igencsak megsínylettem, de lesz ez még jobb is (remélem), megvettük az új ágyunkat szóval itt az ideje a pihentető alvásnak.

Mozgás: Változatlanul örökmozgó a gyerkőc, "tiszta anyja" (már amikor még mozogni tudtam) :)

Kívánósság: Igazán semmi, a kezdeti hús, aztán gyümölcs kívánósság után már nincs semmi.

Undor, finnyásság: Semmi undor.

Nem előrejelzés:  kislány.

Észrevehető, látható terhesség: A család szerint most nőtt egy kicsit a pocakom, de Krisztián már nem is vesz észre rajtam semmilyen változást.


Leginkább boldog vagy ingadozó hangulatú: Ezen a héten teljesen kiakadtam. A lakás szó szerint úszik a porban az ajtókeret csiszolás miatt (jelenleg csak a kamrán és a fürdőszobán van ajtó, egyébként az egész alkás egy légtér), minden négyzetcentimétert vastagon beborít, beszivárgott a szekrényekbe, szóval mindenhova. Kezdhetek minden takarítást előről, pedig már minden egyre nehezebben megy, most ez már nem hiányzott. Pláne hogy minden kimosott, kivasalt gyerekruhát újra moshatok, vasalhatok :(

2 megjegyzés:

  1. Örülök hogy jól vagy és szépen alakul a pocid! Takarítással óvatosan inkább egyszerre kevesebbet hogy maradjon másnapra is munka:-))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm! :)
      Igyekszem lassacskán elvégezni a munkákat, bár rohanni már akkor sem tudnék ha akarnék.
      Remélem Te is lassacskán javulgatsz és napról napra jobban vagy. Sokat gondolunk rád! :)

      Törlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...