2019. december 31.

2019 évértékelés

Eljött az év utolsó napja és szokás szerint számba veszem az elmúlt egy évet. Nagyon sok minden történt velünk, jó és rossz dolgok egyaránt, sokat nevettünk, volt hogy sírtunk és idegeskedésből is jutott egy jó nagy csokornyi. Gréta nagyot nőtt és sokat ügyesedett, a munkánkban sok vergődés és rengeteg áldozatot követően úgy néz ki mindketten előre léptünk Krisztiánnal, a lakás felújításával és csinosítgatásával is nagyon jól haladtunk.
Nem teszek fogadalmakat egyik évben sem, nem az én stílusom, most inkább olyat teszek, amit elég kevesen szoktak ilyenkor.

Hálát adok!
Hálát adok a családomért, hogy a szüleim élnek, sok időt tölthetünk együtt és "komoly" betegségük nincsen. 
Hálát adok Krisztiánért, hogy most már több mint 13 éve hűséges és odaadó társam, aki a bajban is mellettem áll, támogat és mindig ott áll mögöttem.
Hálát adok Grétáért, hogy egy ilyen okos, szép kislányunk lehet aki csupa szív és szeretet, tele érdeklődéssel és nyitottsággal a világra és az új ismeretekre, akinek minden porcikájában ott a zene és a tánc.
Hálát adok a barátaimért, akiknél jobb embereket még soha nem ismertem, ők tényleg mindig mellettem vannak, meghallgatnak, segítenek ha bármi problémám lenne.
Hálát adok a munkámért, hogy van hol dolgoznom, hogy jól megfizetnek és talán még a véleményem is számít.
Hálát adok hogy van egy szép otthonos kis lakásunk, ami röpke 12 év múlva már teljesen a miénk lesz.
Hálát adok, immár 7 éve létezik a blog, igaz kisebb nagyobb szünetekkel tudok csak írni, de igazán a szívem csücske.
Hálát adok hogy ha nem is sokszor, de áldozhatok a szenvedélyemnek és süthetek vagy varrhatok valami egyedit.

Ne gondoljátok, hogy minden tökéletes az életemben, lettek volna vágyaim, kívánságaim, amiket nagyon szerettem volna, de mégsem teljesülhettek, válhattak valóra (nem tárgyi kívánságok), de úgy néz ki tanulnom kell. Tanulnom kell az elengedést, és hogy bámennyire vágyom egyes dolgokra azokat nem kaphatom meg. Ezen nem szabad bánkódnom csak tovább kell lépni és beengedni a jó dogokat az életembe.

Kívánok mindenkinek a jövő évre boldogságot, határtalan szeretetet, megértést, családot, barátokat, sikert, örömet, egészséget, biztonságot, és hálát!

Kép forrása


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...