2015. április 19.

Ajándékot kaptam

Hatalmas öröm és meglepetés ért a héten. 
Miután elment tőlem a futár és azt hittem, hogy nyugi lesz itthon egyszer csak csörög a kaputelefon és szól a postásunk, hogy hozzánk jött. Gréta még a kezemben volt, mert csak pár perccel azelőtt ébresztette fel szintén a kaputelefon, amikor megérkezett a futár így a mi mindig tüneményes és kedves postás hölgyünkkel elgagyarászott és nagyokat vigyorgott neki én meg csak automatikusan aláírtam az átvételi papírt miközben a szabad kezemmel rámarkoltam egy szép nagy barna borítékra. Nem is értettem, hogy ki küldhetett nekem levelet. Aztán amikor becsuktam az ajtót és jobban szemügyre vettem a borítékot láttam meg ezt a nagyon cuki rajzot a feladó alatt és már tudtam is kitől jött.


Tippeltek, hogy ki küldte?
A egyik nagyon kedves blogger társam Gabi küldte, aki a Süni Süti blogot vezeti. Március közepén lett a blog 2 éves ez alkalomból játékot hirdetett és segítséget kért, hogy hogyan lehetne még népszerűsíteni az oldalt. Nem a játékért írtam, hanem mert tudom, hogy milyen jól esik látni azt hogy sokan olvasnak, az meg még jobb ha aktívak az olvasók és megjegyzéseket üzeneteket is írnak. Az én szívem is repes, ha írtok nekem, sajnos mostanában nem tudok túl sokat foglalkozni a Csibekalandokkal így nem is várhatom, hogy levelekkel árasszatok el.
Aki viszont dolgozik a posztokkal, süt-főz, fényképez, ír nagyon sok időt és energiát fordít rá, fontos, hogy visszajelzést kapjon, hogy nem felesleges ez a rengeteg munka.
Nézzetek be Gabihoz is ha időtök engedi szemezgessetek a sok recept és kreatív ötlet között és nézzétek meg mi a helyzet Samuval Gabi és Pé cuki kis sünijével.

Én pedig köszönöm, hogy Ti még mindig kitartotok mellettem és vissza-visszatértek a Csibekalandokra. Amennyire csak tudok igyekezni fogok, hogy ne maradjatok ezután sem olvasnivaló nélkül (még ha nem is olyan nagy számban mint az elmúlt 2 évben).


Ez pedig a kis csupa szeretet csomag, amit Gabi küldött, azután, hogy engem sorsolt ki a blogszületésnapi játék nyertesének. Grétának nagyon tetszett a sünis hűtőmágnes, rögtön rávetette magát. Az én szívemet a pirográffal dekorált csibés fakanál dobogtatta meg, de igazság szerint mindennek nagyon örültem és csak úgy repesett a szívem a boldogságtól a képeslap kedves sorait olvasva.

4 megjegyzés:

  1. Öröm hallani, hogy ilyen nagy örömet tud okozni egy ilyen kis csomag, vedd hasznukat minél többször! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm még egyszer! :)

      Törlés
  2. Gratulálok az ajándékodhoz és használd egészséggel!

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...