2017. október 18.

5. blogszületésnap

Úgy rohannak a napok hogy majdnem el is felejtettem, október elején 5 éves lett a Csibekalandok.
Hatalmas örömhír, hogy ugyan ritkultak a bejegyzések az egyre sűrűbb napjaim miatt, de még mindig él, működik, jelennek meg új posztok, és még mindig olvastok.

Forrás
Bevallom nagyon kemény munka a blogolás, már így családosan. Gondolkoztam rajta, hogy amíg csak ketten voltunk milyen sok időm volt a blogra, kutatásokra, kísérletezésekre.
Változnak az idők, most a család a munkám, az otthoni munkám tölti ki az időm 98%-át, de a Csibekalandokat sem szeretném veszni hagyni, mert már eddig is nagyon sok energiát fektettem bele.

Miért is jó blogot írni?

A blog írása sok mindenre megtanítja az embert:
- kitartás (ha nincs kitartás akkor 1-2 posztos, max. néhány hónapos süllyesztőbe kerülő blog lesz belőle, ahhoz hogy egy blog életben maradjon írni, írni, írni kell)
- fejlődés (ez elég sokrétű, hiszen maga az írás is fejlődik, gördülékenyebbek, olvasóbarátabbak lesznek a megírt posztokkal és az évek múlásával, de maga  a blog felépítése, a feldolgozott témák is fejlődnek, kibontakoznak, sőt az igazán profik tovább tudnak lépni a blogolás bűvköréből és saját egyedi vállalkozásba kezdenek, amit a bloggal erősítenek)
- szocializáció (megjelenés különböző csatornákon: facebook, pinterest, instagram, youtube)
- kommunikáció az olvasókkal (ettől lesz igazán közvetlen, ha magvan a kapcsolat az író és az olvasó között)
- rendzseresség (hellyel-közzel).

Ez alatt az 5 éve alatt
  • 373bejegyzés született
  • 135 ezren megtekintés történt a Csibekalandokon
  • 29-en iratkoztak fel rendszeres olvasásra
  • 240-en követitek a Csibekalandok facebookos oldalát
  • 77-en az Instagramos oldalt
  • 106-an a Pinterestes oldalt
  • a legnépszerűbb bejegyzés a (sajnálatos eltávolításáig) a Tipegőzsák varrása volt több mint 7 ezres olvasottsággal - most már átírva, dolgozva újra elérhető a poszt 😏
  • jelenleg a pelenka összefoglaló és összahasonlító a legnépszerűbb több mint 5 ezres olvasottsággal
  • Ti akik visszajártok és olvasgatjátok a bejegyzéseimet Magyarországról, Oroszországból, Németországból, USÁ-ból, Egyesült Királyságból, Szlovákiából, Romániából, Ukrajnából, Ausztriából, Franciaországból, Írországból, Spanyolországból, Portugáliából, Kínából, Szerbiából, Kanadából, Kolumbiából, Hollandiából, SvájcbólEgyesült Arab Emirátusokból, Vietnámból, Chiléből, Új-Zélandról nem adtátok fel, még akkor sem, amikor sem időm sem erőm volt kitartottatok mellettem. Köszönöm, hogy bíztatok bennem! 😊 😘
Ezek után is igyekszem helyt állni, hogy még sokszor 5 évig működhessen a Csibekalandok. Ha kérdésetek, kívánságotok lenne keressetek meg bátran itt, e-mailben, a Facebookos oldalon, Instagramon, vagy Youtubon.

Minden kedves olvasómnak hatalmas puszit és ölelést küldök! 😘

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...