2014. július 28.

33. hét





Mennyi idős: 33 hetes.

Összes súly veszteség/gyarapodás:  +14 kg-ot mért ma  reggel a védőnő.

A baba: akkora mint egy sárgadinnye :) Megközelítőleg 43,7 cm a teljes hossza, és 1,9 kg a súlya.

Kismama ruhák: Már nem nagyon vehető észre méretbeli növekedés, így minden eddigi beszerzett kismamaruha jó rám, de túl meleg van így legszívesebben semmit sem vennék fel.

Striák: Szerencsére semmi, még mindig jól bírja eddig a bőröm a strapát.

Tünetek: A görcsök mindennaposak már és nagyon erősek.

Alvás: Sajnos nem javul a helyzet én pedig egyre fáradtabb vagyok. Gréta is tesz azért róla hogy az éjszakai pisilések után már ne tudjak aludni, ő akkor kezdi a tornaórákat, amikor visszafekszem az ágyba.

Mozgás: Már-már fájdalmas a kisember mozgolódása, sokat nyomkodja ki magát, nyújtózkodik, püföl, és teljesen eltorzítja ilyenkor a pocakomat.

Kívánósság: Ó, azok a zamatos őszibarackok nagyon finomak.

Undor, finnyásság: Semmi undor.

Nem előrejelzés:  kislány.

Észrevehető, látható terhesség: Ha egy ismeretlen megállít az utcán azt mondja (mert nagyon" jófej" akar lenni), hogy hatalmas a hasam, ha olyanok látnak akikkel sűrűbben találkozom ők meg azt, hogy mostanában nem látszik, hogy növekedne. A védőnő ma 105 cm-esnek mérte a legszélesebb pontján.


Leginkább boldog vagy ingadozó hangulatú: Egyre nyűgösebb vagyok, félek, hogy kifutunk az időből és nem lesz meg a gyerekszoba ajtajának, ajtókeretének a csiszolása, mázolása, mire megszületik a kicsi. Aggódom, hogy nem szellőzik ki rendesen :(

2 megjegyzés:

  1. Tudom, hogy közhelyes, de próbálj meg ne az aggódásra koncentrálni, hanem arra, hogy minden rendben lesz ;) Mert akkor úgy is lesz, én szorítok :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Gabi, nagyon aranyos vagy :) Egyedül az ajtófestés aggaszt nagyon, mert a zománcfesték nagyon erős szúrós szagú (hosszú hetek kérdése mire kiszellőzik), a festő pedig még 3 hétig nem ér rá nekikezdeni a csiszolásnak sem. Nem szeretném ha a pici újszülött lányunk rögtön egy nagy dózisú kipárolgó vegyszert szívna be.
      De igyekszem optimista lenni, remélem minden rendben lesz, szag és vegyszer mentesen mire hazahozzuk Grétát a kórházból.

      Törlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...