2017. március 14.

Eredmény hirdetés - 2017 tavaszi játék nyertese

Véget ért a tavaszi játék. Tizenegyen írtatok nekem, és a következő javaslatokat tettétek a Csibekalandok tavaszi-nyári témáira:

  1. egyszerű és gyors receptek - alapvetően igyekszem a gyorsan elkészíthető receptek közül válogatni (bár a tortáknál ez nem szokott sikerülni), úgyhogy ezzel nem lesz gond, és mivel Gréta is mindig odatolja a kisszékét a konyhapulthoz, így tuti, hogy gyerekkel együtt készíthető ételek lesznek főként.
  2. Lakás dekorációk készítése - szépítgetem a saját lakásunkat is, de hozok nektek mindenféle inspirációt a dekoráláshoz, hogy ízlésetek szerint megtalálhassátok a nektek tetszőt.
  3. Jelenlegi diétám, küzdelmem a kilókkal - a  jelenlegi étrendemről is írni fogok, a közben felmerült nehézségekről és a megoldáshoz vezető útról, szerintem másnak is hasznos lesz az elmúlt 1 év tapasztalata.
  4. Történetek Grétáról - sok mesélni valóm van, lassan indul a Grétaszáj rovat is.
  5. Szobatisztaság elérése - nálunk éppen porondon van a történet, épp szoktatom Grétát így szó lesz a szobatisztasághoz vezető útról, az érettségről, a feltételekről és praktikákról is.
  6. DIY ötletek és megvalósításuk - én nagyon szeretem a csináld magad jellegű munkákat, mivel a munkahelyemen nem kifejezetten végzek kreatív munkát, így teljesen feltöltenek ezek a projektek, ígérem lesz belőlük bőségesen.
  7. Régi ház felújítása - nem igazán tudom, hogy milyen területen lenne érdekes a téma, pl: nyílászárók, tető, burkolatok cseréje, szigetelés, korszerű fűtési technológiák vagy lakberendezés és belső terek kialakítása. Ebben egy kis segítséget szeretnék kérni, hogy milyen területekről gyűjtsek anyagot hozzá.
  8. Lakberendezési tippek és ötletek - ugyan nagyon ízlés kérdése, de igyekszem több szempontból is körbejárni és saját tapasztalatokról is beszámolni.
  9. Heti menük - már gondolkozom az újabb heti menüterveken egy kicsit más koncepciót követve.
  10. Tavaszi-nyári szabadtéri családi programok, kirándulóhelyek - mivel (nem csak) az ország különböző pontjairól követtek, így megpróbálok megyénként készíteni egy összefoglalót, a Komárom-Esztergom megyei kirándulóhelyekről pedig igyekszem saját képet és tapasztalati összefoglalót is írni.
  11. Húsvéti lakásdekoráció - már elkezdtem gyűjtaeni az inspirációs képeket, nagyon aranyosak és izgalmasak is vannak közöttük.
  12. Hiszti kezelése, hol a megoldás - égető a probléma nálunk is így körüljárom a témát és keresem a megoldást.





A sorsolást szokásosan Grétával csináltuk Ő volt a sorsolási bizottság elnöke, én pedig a közjegyző, hogy biztosítsam a sorsolás hitelességét 😄

A nyertesünk pedig: Rémiás Tímea

Gratulálunk Neki! 👏😊

Hamarosan felvesszem veled a kapcsolatot a szállítási adataidért, és küldöm a Csibekalandok ajándékcsomagodat.

Amire még számíthattok:
  • ismét megújul az oldal, új arculatot terveztem,
  • pótolom az amerikai mértékegység átváltó táblázatot (erre már egy éve vártok),
  • van néhány beragadt receptem is amit pótolni fogok,
  • kiegészítem a pelenka tesztet 5 fajta pelenkával (a nagy érdeklődésre való tekintettel),
  • süti és tortadíszítés az alapoktól,
  • sütési kellékek és alapanyagok legjobb webshopos beszerzési helyei,
  • varrási az alapoktól.
Remélem ezek után is találtok kedvetekre való témákat itt a Csibekalandokon, minden kérdésetekkel és kérésetekkel keresstek meg bátran, amiben csak tudok segítek.
Szép estét kívánok Mindenkinek! 😘

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...