2014. május 3.

21. hét

Mennyi idős: 21 hetes.

Összes súly veszteség/gyarapodás: Huhúúú, nagyon sok, 7 kiló

A baba: akkora mint egy sárgarépa :) Megközelítőleg 26,6 cm, és 36 dkg a súlya.

Kismama ruhák: Szuper az új kismama nadrág, bár azt bánom, hogy nem egy mérettel kisebbet vettünk. Folyton le akar csúszni a fenekemről, emiatt pedig egyfolytában húzogatom fölfelé vissza a helyére. Itthon a legkényelmesebb a jóganadrág. Lassan ahogy jönnek a jó idők, áttérhetek majd a rövidnadrágra és nyári ruhákra.

Striák: Szerencsére eddig semmi.

Tünetek: Az időjárás változások miatt van, hogy fáj a fejem. A hátam/derekam viszont egyre többet sajog sajnos.

Alvás: Ezen a héten elég változó. Van hogy egész hajnalig megszakítás nélkül tudok aludni, van hogy egyszer- kétszer ki kell botorkálnom félálomban a mosdóba, de az is előfordul, hogy óránként felébredek, vagy alig alszom 2-3 órát összesen.

Mozgás: Prücsök egyre aktívabb, már nem csak reggel és este van fent, de napközben és éjszaka is egyre gyakrabban mozgolódik, rúgdos,kinyomja magát. :)

Kívánósság: Bárcsak megehetnék néhány sajtburgert...de marad helyette a natúr csirkemell és a saláta.

Undor, finnyásság: most kifejezetten semmitől sem undorodom.

Nem előrejelzés: Fiúnak gondoljuk, pedig tényleg lassan lányneveket is muszáj lesz keresnünk a kis szégyenlős gyerkőcnek, hogy ne lepődjünk meg ha mégsem válik be a tippünk.

Észrevehető, látható terhesség: Szépen gömbölyödik a pocak :)

Leginkább boldog vagy ingadozó hangulatú: Kifejezetten boldog, szerencsére a borús gondolatok és rémképek tovaszálltak.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...