2016. szeptember 8.

2. születésnap

2 hete voltam orvosnál és a sok kismama között megrohantak az érzések (félreértések elkerülése végett nem, nem lesz kistesó, nem várunk babát).
Visszaemlékeztem rá, hogy már azelőtt tudtam, hogy babát várok, mielőtt az aktuális piros betűs napokak el kellett volna érkezniük. Elmondhatatlan volt az az érzés, egy olyan "titok" ami akkor még csak csakis az enyém volt. Volt izgazom és egy kis félelem is, hogy minden rendben legyen, a teszt tényleg pozitív legyen, minden rendben legyen az első ultrahangon, de azt a boldogságot semmi sem tudta elnyomni bennem. Volt nehézsége a terhesség 9 hónapjának én mégis egy igazán fantasztikus időszakként emlékszem vissza rá.
Aztán 2 évvel ezelőtt megtörtént a csoda, megszületett a mi gyönyörű szép, édes pici babánk és innentől felgyorsultak az események.
Most pedig már 2 éves és kicsit sem lehet babának titulálni, mert igen is Ő egy igazi, vérbeli kislány, a mi szemünk fénye, életünk igazi GYÖNGYszeme!

Isten éltessen sokáig édes kicsi Grétánk!

Vasárnap tartottuk meg a szülinapi zsúrt (a szüleimnél töltötte a hétvégét, és a vasárnapi alvás után hozták haza). Képes beszámoló következik a jeles és izgalmas délutánról.




  



A Csibekalandok a facebookon is elérhető, így biztosan nem maradtok le semmiről! :)

2 megjegyzés:

  1. Istenke éltesse a kis Grétát nagyon sokáig! Tündér nagylány már azzal a szép hajával!

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...