2014. március 16.

14. hét



Mennyi idős: 14 hetes.

Összes súly veszteség/gyarapodás: 4 kiló... úúú ez már nagyon sok, pedig nem eszem édességeket és nem is zabálok. A védőnő szerint a cukrom sem a legjobb, úgyhogy indul a 160 grammos szénhidrát diéta.

A baba: akkora mint egy citrom :)

Kismama ruhák: Itthon még mindig a melegítőim, és a jóganadrágok a legkényelmesebbek. De ha orvoshoz kell menni jól jön a kölcsönkapott kismamafarmer (baromi kényelmes, bár fenékben és combban még kissé nagy rám). Végre sikerült új melltartókat vennem, majdnem hanyatt estem amikor sorban kellett visszavinnem a méreteket, mert "még ez is kicsi, még ez is kicsi, még ez is kicsi...". Végül a 85B-s  lett a jó, a kezdeti 75B után (remélem már nem nő többet, mert a végén még egy sátorponyva is kicsi lenne rájuk).

Striák: Nem. A DM-es  Alverde Mamaglück olajat, azt használom zuhanyzás után.

Tünetek: Még mindig erősek  a hasi "szúrkálások". És sajnos az éjszakák is nagyon körülményesek még mindig.

Alvás: Nem javul a helyzet (11:30-kor, 1:30-kor, 3:30-kor, 6:30-kor ébredek fel és igyekszem zajtalanul kijutni a mosdóig, végül az utolsó ébredésnél be is fejeződik az alvási periódus, már képtelen vagyok visszaaludni).

Mozgás: Nem. Bármennyire próbálok koncentrálni és figyelni, még idáig nem sikerült felfigyelnem a ficánkolására. Lehet, hogy a mellső fali lepénynek is szerepe van ebben, bár az is lehet, hogy még nagyon korai lenne, ha érezném.

Kívánósság: Bármi sós, és lehetőleg húsos (mostanában bármi baromi egészségtelen: pizza, hot-dog, hamburger, sült krumpli, persze nem eszek, mert nem én vásárolok, ezért semmi alapanyag nincs itthon, meg Krisztián úgysem hagyná, és na jó én is tudom, hogy nem ilyen vackokat kell most ennem), így maradnak helyette a zöldségek.

Undor, finnyásság: most kifejezetten semmitől sem undorodom.

Nem előrejelzés: Még mindig kifejezetten fiúnak gondolom. (Reméljük minél hamarabb megmutatja magát a mi picikénk). A büszke apuka szerint persze egyértelmű, hogy fiú lesz :)

Észrevehető, látható terhesség: Már van pocakom, de nem is tudom, ha valaki szembejönne velem az utcán mit gondolna: azt hogy babát várok, vagy azt hogy felszedtem jó pár kilót.

Leginkább boldog vagy ingadozó hangulatú: Nagyon boldog vagyok, nem idegeskedem, úgy érzem minden rendben van a mi kis csibénkkel.

Hétfő délután megyünk orvoshoz, , utána mindenképpen feltöltöm a frissítést.

Update (2014.03.17.)
Megjöttünk az orvostól, minden rendben van a pici sokat mozog most épp fejvégű, a placenta csak kismértékben mozdult el, szóval továbbra is itthon kell még maradnom. Viszont szerencsére teljesen zárt a méhszáj.

Krisztián elkészítette az első sztárfotót is :) Hát nem tiszta apja? ;)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...