2014. március 31.

16. hét





Mennyi idős: 16 hetes.

Összes súly veszteség/gyarapodás: 4 kiló... 160 grammos szénhidrát diétával szerencsére ez most nem mozdul.

A baba: akkora mint egy avokádó :)

Kismama ruhák: Vettünk 2 db kismama pólót, amik az oldalvarrásnál pocakmagasságban beráncoltak, így velem együtt tudnak nőni szeptemberig, a nadrágvásárlás viszont nem volt ilyen egyszerű. Találtam itt Tatabányán ugyan olyan fazont és színt amilyet szerettem volna, de a bevarrt bandázs részt elszabták és már most szorított, pedig még nem is vagyok olyan óriási. Aztán szombaton a családdal felmentünk a Brendonba, itt már sikerült megtalálni a tökéleteset, ami a végéig ki fog tartani.

Striák: Nem. A DM-es  Alverde Mamaglück olajat, azt használom zuhanyzás után. Bár lehet, hogy áttérek a sima sheavajra, mert kezd irritálni az illata.

Tünetek: Már csak néha szúrkál a hasam, viszont estére elfogy a levegőm ezért az inhalálás mennyiségét meg kellett növelnem.

Alvás: Változott a helyzet, már csak egyszer, maximum kétszer ébredek meg és járok ki éjszaka pisilni, viszont legkésőbb hajnali 4 vagy öt óra tájában kidob az ágy és nem tudok tovább aludni.

Mozgás: Még mindig semmi.

Kívánósság: Saláta, bármilyen mennyiségben és hús.

Undor, finnyásság: most kifejezetten semmitől sem undorodom.

Nem előrejelzés: Még mindig kifejezetten fiúnak gondolom.

Észrevehető, látható terhesség: Elkezdett kivehető, igazi pocak formája lenni, már nem az összetéveszthető "most kövér vagy terhes?".

Leginkább boldog vagy ingadozó hangulatú: Nyugodt és boldog vagyok, bár most van bennem egy kis félsz az AFP eredmény miatt, hogy minden jó legyen.

2 megjegyzés:

  1. Ne idegeskedjél minden rendben lesz! Csinos kismama vagy!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm :)
      Igyekszem nyugodtnak maradni, legalább a babával eddig minden rendben volt, remélem ez ezek után is így marad.

      Törlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...